Retsept | Höögvein

Kirjutades seda retsepti  tundsin tõesti, et tahaks jälle hõõgveini juua. See ei ole ainult jook, vaid  mõnus meeleolu ja lähedased. Talvel jõululaadal jalutate õues, on pakasekülm, kuid hõõgvein soojendab seestpoolt. Igal pool on kuulda jõulumuusikat.  See on ilmeline jook.

 

Koostis

1 liiter punast veini
50ml rummi
2 apelsini           
7 nelki
2 pulka kaneeli
1 tähtaniis
50g suhkrut

 

Valmistamine

Vala vein potti ning tõsta pliidile. Kuumuta veidi, kuid ära keeda! Lisage vürtsid. Lõika apelsinid viiludeks ning lisa need veinile. Seejärel vala rumm ja suhkur kastrulisse ja hautage madalal tund aega. Vala vein läbi sõela ja  seejärel tassidesse. Valmis!

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.