Retsept | Hernesupp

Koostis

1 1/2 kl kuivatatud herneid
1/2 kl kruupe
500 g kondist suitsuliha (suitsuribi või suitsukoot nt)
2 1/2 l vett
1 sibul (võid terve keema panna ja pärast tükeldada)
riivitud porgadit
tükeldatud kartulit
soola
maitserohelist

Valmistamine

Pane herned 6h külma vette likku
Pane herned koos leovee, kruupide ning lihaga keema.
Keeda tasasel kuumusel, kuni kõik ained on pehmed. Maitsesta.
Võta liha supist välja, eemalda kondid ja lõika liha väikesteks tükkideks ning pane supi sisse tagasi.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.