Retsept | Kuum šokolaadijook

Koostis

Piima (250ml)
50 grammi tumedat, 70% šokolaadi
1 tl mett
näpuotsaga kaneeli
näpuotsaga vaniljesuhkrut.

Valmistamine

Kuumuta piim ja lisa šokolaad. Sega  ja kuumuta madalal tulel ca 5 minutit, kuniks jook natuke pakseneb. Lisa vanilje, mesi ja natuke kaneeli. Sega korralikult läbi ja lase minuti jagu tõmmata.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.