Retsept | Tomatikaste

Retsept | Tomatikaste

Image
Koostis

1/2-3/4 kl tomatipüreed
1sl. rasvainet
1 väiksem porgand
1 petersell
1 sibul
1-2 sl. jahu
2-3 kl. puljongit või vett
Veidi võid
Suhkrut

Valmistamine

Ribastatud maitseviljad kuumutada rasvaines, lisada jahu ja pruunistada koos, seejärel lisada tomatipüree ja keeta läbi. Lõpuks maitsestada soola, suhkru ja võiga.
Image
KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Image
 

Tekst: ScandinavianHome
Fotod: Pinterest.com

HEAD TEEMAD

Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna ja jätka vahustamist. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa saadud segu või-munavahule (segamiseks võib

...

Eralda munakollased ja -valged. Klopi rebud suhkruga lahti, lisa keefir, sool ja vähehaaval ka söögisoodaga segatud jahu.

Liitu uudiskirjaga

VAATA VEEL RETSEPTE

Tee igale kanafileele terava noaga 3-4 sisselõiget. Haki tšilli. Sega tšilli, mesi ja õli kausis, lisa sool ja pipar. Pigista segule laimimahl ja sega läbi. Antud

...

Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna ja jätka vahustamist. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa saadud segu või-munavahule (segamiseks võib

...

Eralda munakollased ja -valged. Klopi rebud suhkruga lahti, lisa keefir, sool ja vähehaaval ka söögisoodaga segatud jahu.

Lisa hapukoor, apelsinimahlakonsentraat ja viimasena jäised jõhvikad. Jõhvikad tuleb võtta otse külmikust, siis ei jõua nad tainale värvi anda ja püsivad paremini

...

Pane filee, nahk allpool, küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi. Pintselda pealispind õli või sulavõiga ning raputa üle soolaga. Küpseta ahjus 200°C juures 15-20

...

Vahusta vahukoor suhkruga, sega juurde hapukoor. Lisa želatiin, vala segu vormidesse ja hoia vähemalt kaks tundi külmkapis.

Kartulid maitsesta õli, hakitud küüslaugu, tüümiani, soola ja pipraga. Pärast kartulite valmimist haki peale murulauku ja pigista sidruni mahla.

Puhasta krevetid ja aja vardasse. Seejärel valmista marinaad, millega määrid krevetid kokku. Selleks haki küüslauk, jalapeno. Nüüd riivi laimi koort mõlemalt

...

OTSING