Retsept | Sibulakaste

Retsept | Sibulakaste

Image
Koostis

2 sl. rasvainet
1-2 sibulat
1 sl. jahu
2kl. lihaleent või piima
soola
1-2 sl. hapukoort
sibulapealseid

Valmistamine

Sibularattad praadida  rasvas kuldpruuniks, lisada jahu ja kuumutada helekollaseks, siis lisada vedelik ja keeta 5-10 minutit, maitsestada. Soovi korral võib lisada ka hapukoort ning kuumutada keemiseni. Lauale andmisel puistata kastmesse hakitud sibulapealseid.
Image
Image
Image
KOKKAMINE PÕHJAMAAL

Tekst: ScandinavianHome
Fotod: Pinterest.com
Liitu uudiskirjaga

VAATA VEEL RETSEPTE

Lisa hapukoor, apelsinimahlakonsentraat ja viimasena jäised jõhvikad. Jõhvikad tuleb võtta otse külmikust, siis ei jõua nad tainale värvi anda ja püsivad paremini

...

Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna ja jätka vahustamist. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa saadud segu või-munavahule (segamiseks võib

...

Eralda munakollased ja -valged. Klopi rebud suhkruga lahti, lisa keefir, sool ja vähehaaval ka söögisoodaga segatud jahu.

Pane filee, nahk allpool, küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi. Pintselda pealispind õli või sulavõiga ning raputa üle soolaga. Küpseta ahjus 200°C juures 15-20

...

Kindlasti on võimalusi mahla valmistamiseks mitmeid ja kõigil omad retseptid. Meie toome teieni ühe kõige lihtsama.

Kuidas kujundada teismelise magamistuba?

Lõika sibul pooleks. Haki üks sibulapoolik peenelt, teine lõika õhukesteks viiludeks. Sega hakkliha, petersell ja hakitud sibul, maitsesta soola-pipraga. Vormi

...

Kuumuta piim ja lisa šokolaad. Sega  ja kuumuta madalal tulel ca 5 minutit, kuniks jook natuke pakseneb. Lisa vanilje, mesi ja natuke kaneeli. Sega korralikult läbi

...