Retsept | Lihtne juustusupp

Retsept | Lihtne juustusupp

1001.jpg
Image
KOKKAMINE PÕHJAMAAL
102.jpg
Valmistamine

Seened, porgandid ja sibulad tükelda ribadeks. Kuumuta köögivilju ning seeni õlis 2-3 minutit. Vala keevasse puljongisse kuumutatud köögiviljad-seened ja keeda 5 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Võta pott tulelt, lisa vähehaaval segades juust, kuni see on leemes korralikult sulanud ja segunenud. Rösti pannil võis või õlis saiakuubikud ja puista serveerides supile.

Koostis

4 tk Harilik sibul     
3 tk Porgand     
200 g  Šampinjonid     
200 g  sulatatud juust Merevaik     
1 l  Köögiviljapuljong     
1 sl õli     
2 viilu röstisai
Tekst: ScandinavianHome
Fotod: Pinterest.com
Liitu uudiskirjaga

OTSING