Retsept | Omlett ahjust

Koostis

150 g peekonit või suitsusinki
6 muna
2 dl piima või kohvikoort
100 g riivitud juustu (nt Saaremaa või Kadaka riivjuust)
soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 180 kraadini.
Lõika sink  väiksemateks tükkideks.
Sega suures kausis munad ja piim vispliga ühtlaseks, siis sega juurde sink ja juust. Maitsesta soola-pipraga. Kalla munasegu vormi (soovi korral puista peale veel juustu). Küpseta 30-35 minutit, kuni ahjuomlett on hüübinud ja pealt kenasti kuldne.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.