Retsept | Kohupiima-plaadikook

Koostis ja valmistamine

Põhjaks muretaigen (1kg)

Katteks kohupiimasegu: 750 g kohupiima, 100-150g suhkrut, 3 muna, 100g sulatatud võid, 2sl jahu, riivitud sidrunikoort, 50g rosinaid.

3/4 osa taignast rullida plaadi suuruselt välja, panna küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja nii et kataks ka plaadi ääred ja küpsetada helepruuniks u. 10 min.

Küpsenud põhi katta kohupiimaseguga. Ülejäänud taigen rullida õhukeseks, lõigata 1/2 cm laiused ribad, mis asetada restina kohupiimale, määrida munaga ja küpsetada.
200' umbes 25 min.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.