Retsept | Jõulukapsad

Koostisosad:

1 kg hapukapsast
150 g hanerasva
200 g vett
100 g mett
1 kaneelipulk (5gr)
5 tera nelki
100 g pohli ülepuistamiseks

Valmistamine:

Aseta rasv, mesi, kaneelipulk ja nelk poti põhja ja kuumuta. Sega ja ära lase kõrbema! Lisa vesi, sega! Kuumuta kuni keemiseni, lisa kapsas ja hauta ühtlaselt segades 20 minutit. Kapsas jäägu krõmpsuv.

 

 

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: Scandinavian HOME

Head teemad lugemiseks

Enim loetud artiklid

"Soovid meie ajakirjas reklaami, siis kirjuta toimetusele"

scandinavianhomeajakiri@gmail.com

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.