Retsept | Kook õunaroosidega

Puhasta punase koorega õunad, sobivad suuremat sorti.  Lõika õunad sektoriteks ja viiluta. Kalla õunaviiludele keev vesi peale ja lase paar minutit seista, kuni tõmbavad elastseks.  Aseta viilud ülemise servaga kohakuti rulli/keera nad kenasti kokku.

Põhi:
100 g võid
1 muna
0,5 dl fariinsuhkrut
0,5 dl suhkrut
1,5  dl nisujahu
1,5 dl rukkijahu
1 tl küpsetuspulbrit

Laimi-toorjuustukreem:
200 g toasooja maitsestamata toorjuustu
150 g paksemat hapukoort
50 g suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
2 laimi mahl ja riivitud koor

 

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.