Retsept | Karulaugupestoga seasisefilee peekonis

Koostis

500-600 g Seasisefilee
150 g Ameerikapärane toorsuitsupeekon

soola ja musta pipart
küpsetusnööri
Karulaugupesto:    
paar suurt peotäit (~ 30 g) värskeid karulaugulehti
20 g seedermänni seemneid
20 g parmesani
1 dl  külmpress-oliiviõli
soola-pipart

Valmistamine

Surista kokku pesto. Maitsesta soola ja pipraga. Puhasta sisefilee terava noaga kelmetest ja maitsesta soola-pipraga. Määri filee pestoga ja keera selle ümber peekoniviilud. Seo küpsetusnööriga kinni ja tõsta ahjupannile. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit või kuni filee on kaunilt pruun. Keera fileed küpsetamise ajal mõned korrad, et see saaks igalt poolt krõbe. Serveeri ülejäänud pesto ja ahjukartulitega.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.