Retsept | Ahjujuurikad küüslaugu ja rosmariiniga

Koostis

300 g    väiksemaid porgandeid
300 g    väiksemaid pastinaake
300 g    väiksemaid peete
2-3 sl    ekstra virgin oliiviõli
3    küüslauguküünt
3-4    oksa rosmariini
1 pakk    meresoola

Valmistamine

Koori juurviljad, lõika suurteks piklikeks kangideks (peedid võid tükeldada ka õhukesteks sektoriteks). Koori küüslauguküüned ja lõika seibideks, tõsta koos juurikatega ahjupannile. Nirista peale head oliiviõli ja puista üle meresoola ning rosmariiniga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25-35 minutit või kuni juurikad küpsed, aga veel meeldivalt krõmpsud. Serveeri koos ahjupraega.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.