Retsept | Heeringarullid marinaadis

Koostis

1kg heeringaid
1tl. sinepit
1 klaasist veest keedetud kalamarinaadi
nelki

Valmistamine

Piimas või vees leotatud heeringad fileerida. Fileede sisekülg määrida sinepiga, rullida kokku, kinnitada nelgiga ja laduda purki, valada üle jahtunud kalamarinaadiga. Lasta seista 1-2 päeva. Lauale anda koos vähese marinaadiga. Kasutades suuremaid heeringaid, tuleb rullid lauale andmiseks viilutada.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.