Retsept | Marineeritud seavälisfilee

Koostis

4 lõiku    Seavälisfilee kamaraga
1 tl         sool
              Marinaad:
2 sl         sojakaste
1 sl         veiniäädikas
2 küünt   purustatud küüslauk
1 tk        sibul
1 tl         koriandriseemned
0.5 tl      purustatud must pipar
1 dl        toiduõli

Valmistamine

Sega kokku marinaad. Pane lihalõigud ahjuvormi ja kalla marinaad peale. Lase külmikus paar tundi maitsestuda, aeg-ajalt keera liha. Küpseta ahju madalamas osas 225°C juures umbes 30 minutit. Serveeri koos keedetud riisi ja värske salatiga.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.