Retsept | Kohevad pannkoogid

Retsept | Kohevad pannkoogid

Koostis

4 tk muna     
4 sl suhkur     
1 l keefir
1 tl sool     
6 dl nisujahu     
1 tl Söögisooda     
praadimiseks õli
Valmistamine

Valmistamine

Eralda munakollased ja -valged. Klopi rebud suhkruga lahti, lisa keefir, sool ja vähehaaval ka söögisoodaga segatud jahu. Vahusta eraldi munavalged ning lisa tainale, tõsta ettevaatlikult segamini. Küpseta väikesed pannkoogid. Serveeri värskete marjade ja meega.
Image
KOKKAMINE PÕHJAMAAL

Tekst: ScandinavianHome
Fotod: Pinterest.com
Liitu uudiskirjaga

VAATA VEEL RETSEPTE

Lisa hapukoor, apelsinimahlakonsentraat ja viimasena jäised jõhvikad. Jõhvikad tuleb võtta otse külmikust, siis ei jõua nad tainale värvi anda ja püsivad paremini

...

Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna ja jätka vahustamist. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa saadud segu või-munavahule (segamiseks võib

...

Eralda munakollased ja -valged. Klopi rebud suhkruga lahti, lisa keefir, sool ja vähehaaval ka söögisoodaga segatud jahu.