
Piima (250ml)
50 grammi tumedat, 70% šokolaadi
1 tl mett
näpuotsaga kaneeli
näpuotsaga vaniljesuhkrut.
Valmistamine
Kuumuta piim ja lisa šokolaad. Sega ja kuumuta madalal tulel ca 5 minutit, kuniks jook natuke pakseneb. Lisa vanilje, mesi ja natuke kaneeli. Sega korralikult läbi ja lase minuti jagu tõmmata.
Fotod: Pinterest.com
VAATA VEEL RETSEPTE

Retsept | Jõhvikane jõhvikakeeks
Lisa hapukoor, apelsinimahlakonsentraat ja viimasena jäised jõhvikad. Jõhvikad tuleb võtta otse külmikust, siis ei jõua nad tainale värvi anda ja püsivad paremini
...
Retsept | Väikesed mustikamuffinid
Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna ja jätka vahustamist. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa saadud segu või-munavahule (segamiseks võib
...
Retsept | Kohevad pannkoogid
Eralda munakollased ja -valged. Klopi rebud suhkruga lahti, lisa keefir, sool ja vähehaaval ka söögisoodaga segatud jahu.

Retsept | Ahjus küpsetatud lõhefilee
Pane filee, nahk allpool, küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi. Pintselda pealispind õli või sulavõiga ning raputa üle soolaga. Küpseta ahjus 200°C juures 15-20
...
Retsept | Punasesõstra mahl
Kindlasti on võimalusi mahla valmistamiseks mitmeid ja kõigil omad retseptid. Meie toome teieni ühe kõige lihtsama.

Retsept | Põhjamaa burger
Lõika sibul pooleks. Haki üks sibulapoolik peenelt, teine lõika õhukesteks viiludeks. Sega hakkliha, petersell ja hakitud sibul, maitsesta soola-pipraga. Vormi
...
Retsept | Kuum šokolaadijook
Kuumuta piim ja lisa šokolaad. Sega ja kuumuta madalal tulel ca 5 minutit, kuniks jook natuke pakseneb. Lisa vanilje, mesi ja natuke kaneeli. Sega korralikult läbi
...