Retsept | Mandlikeeks

Retsept | Mandlikeeks

Koostis

150 g Või     
2 dl Suhkur     
2 tk Muna     
2 dl Jahu     
1.5 tl Küpsetuspulber     
1 tl Sool     
200 g Mandlid (jahvatatud)

Valmistamine

Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa ühekaupa ja pidevalt vahustades munad. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sool ja mandlijahu ning lisa võivahule. Vala tainas võitatud piklikku keeksivormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.
Image
RUBRIIK KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Tekst: ScandinavianHome
Foto: Pinterest
Liitu uudiskirjaga

VAATA VEEL RETSEPTE

Lisa hapukoor, apelsinimahlakonsentraat ja viimasena jäised jõhvikad. Jõhvikad tuleb võtta otse külmikust, siis ei jõua nad tainale värvi anda ja püsivad paremini

...

Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna ja jätka vahustamist. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa saadud segu või-munavahule (segamiseks võib

...