Retsept | Vinegrett

Koostis:

100 g keedetud porgandit
300 g keedetud kartulit
200 g keedetud peeti
300 g hapukapsast (suru vajadusel kuivemaks)
200 g marineeritud kurki või hapukurki
150 g hakitud sibulat

Sinepi-õlikaste:

5 sl õli
2 tl sinepit
0.5 tl 30% äädikat või veidi sidrunimahla
soola
suhkrut
musta pipart

Valmistamine:

Keedetud, jahutatud ja kooritud kartulid, peedid ja porgandid lõigatakse kuubikuteks. Lisatakse peenemaks tükeldatud hapukapsas, sibul ja hapukurgi kuubikud ja peeneks hakitud sibul. Maitsesta aedviljad soolaga, siis lisa sinepi-õlikaste. Sega ettevaatlikult suures kausis läbi. Lase vähemalt tund aega maitsestuda.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.