Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis
12 punast peeti
1/2 tassi oliiviõli
2 tl sellerisoola või meresoola
Valmistamine
Kuumuta ahi 150 kraadini ja vooderda mitu küpsetusplaati küpsetuspaberiga. Puhastage peedid hästi köögiviljaharjaga ja lõigake pealsed ära.Kasutage viilutajat peedi õhukeseks viilutamiseks . Kui peediviilud on õhukesed, pole vaja neid enam koorida.
Aseta peediviilud suurde kaussi ning vala peale õli ja sool. Nüüd lase peedil õlis ja soolas seista, kuni nad vabastavad oma loomulikku mahla, umbes 15-20 minutit. See võimaldab neil säilitada paremat kuju ja värvi. Sega peedid uuesti läbi, seejärel kurna vedelik välja. Lao viilud ühe kihina ettevalmistatud küpsetuspaberitele. Küpseta 45-60 minutit, kuni nad on krõbedad, kuid mitte pruunid. Eemaldage peedilaastud ahjust ja jahutage täielikult enne õhukindlas anumas hoidmist.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.