Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis:
200 g kõrvitsapüreed
400 g konservkikerherneid (või 240 g keedetud)
2-3 küüslauguküünt
2 spl tahhiinit
3 spl oliiviõli
2 spl sidrunimahla
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
1 tl jahvatatud koriandrit (valikuline)
½ tl jahvatatud kaneeli (valikuline)
½ tl jahvatatud paprikapulbrit
Soola ja pipart maitse järgi
Näpuotsatäis cayenne’i pipart või tšillipulbrit (soovi korral)
Valmistamine:
Kõrvitsahummuse valmistamine algab alates, kui oled valmis 200 grammi kõrvitsapüreed. Kui kasutad konservkikerherneid, kuivata need hästi ja mõõda välja 400 grammi kikerherneid; alternatiivselt, kui sul on värskelt keedetud kikerherneid, võid kasutada umbes 240 grammi. Kikerherned ja kõrvitsapüree pane köögikombaini.
Lisa köögikombaini 2-3 peeneks hakitud küüslauguküünt, mis annavad hummusele maitserikkuse. Järgmiseks lisa 2 supilusikatäit tahhiinit, mis lisab kreemjat tekstuuri ja pähkline maitset. Vala sisse 3 supilusikatäit kvaliteetset oliiviõli, mis muudab hummuse eriti sileda ja maitseka.
Puurista sisse 2 supilusikatäit sidrunimahla, et lisada värskendavat hapet ja tasakaalustada magusat kõrvitsat. Mausta segu 1 teelusikatäie jahvatatud vürtsköömne ja ½ teelusikatäie jahvatatud paprikapulbriga, mis annavad maitsele sooja ja aromaatse noodi. Kui soovid, lisa 1 teelusikatäie jahvatatud koriandrit ja ½ teelusikatäie jahvatatud kaneeli, et luua rohkem kihte maitseid, kuigi need on valikuline. Soola ja pipart lisa vastavalt oma maitse-eelistustele. Kui soovid lisada natuke vürtsi, pane sisse näpuotsatäis cayenne’i pipart või tšillipulbrit. Sega kõik koostisosad köögikombainis kuni saad ühtlase, kreemja konsistentsiga segu. Maitse ja kohanda vajadusel maitseaineid. Serveeri hummust kohe või hoia külmkapis, et maitsed saaksid veelgi paremaks. Naudi seda krõbeda pita, köögiviljade või leivaga!
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.